سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز وبسایت وب سنتر، در این مقاله قصد داریم به شما آموزش بدهیم که چطور وردپرس را روی سیستم شخصی خود یا همان لوکال هاست نصب بکنید. پس اگر دوست دارید ببینید که چطور باید وردپرس را روی سیستم شخصی خود نصب بکنید پس تا انتهای مطلب آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست با ما همراه باشید.
نصب وردپرس روی لوکال هاست
طراحی سایت روی لوکال هاست میتواند دلایل خاص خود را داشته باشد. شاید شما در حال یادگیری وردپرس هستید و نمیخواهید فعلا دامنه و هاست خریداری کنید یا قصد دارید قبل از اینکه سایت خود را روی دامنه و هاست قرار دهید، ابتدا آن را روی سیستم شخصی خود طراحی کرده و تمام ایرادات آن را برطرف کنید و سپس آن رو روی دامنه و هاست خود سوار کنید. در هر صورت هر کدام از این ها شامل احوال الان شما باشد، این آموزش میتواند مشکل شما را حل کند.
پیش نیاز های نصب وردپرس روی سیستم شخصی
خب برای اینکه وردپرس را روی سیستم شخصی خود اجرا کنید در ابتدا نیاز دارید تا دو پیشنیاز اولیه را برای خود تامین کنید. یکی از آن ها نرم افزاری است که سیستم شخصی شما را تبدیل به یک سرور میکند. پیشنیاز دیگر هم خود وردپرس هست که باید آن را نیز دانلود کنید. لینک دانلود نرمافزار wamp و وردپرس را در زیر برای شما قرار داده ایم.
نصب wampserver
پس از اینکه نرمافزار ومپ سرور را دانلود کردید باید این نرمافزار را نصب کنید. فرایند نصب این نرمافزار بسیار آسان است و کافیست که چند مرحله بسیار ساده را رد کنید. بعد از اینکه نرمافزار ومپ را نصب کردید. این نرمافزار را اجرا کنید. پس از اینکه این نرمافزار را اجرا کردید در تسک بار سیستم شما آیکون ومپ به صورت قرمز ظاهر میشود. بعد از گذشت اندک زمانی این آیکون به رنگ نارنجی و سپس به رنگ سبز تغییر رنگ میدهد.
وقتی که آیکون نرمافزار ومپ به رنگ سبز در آمد به این معنی است که حالا سیستم شما تبدیل به سرور شده و لوکال هاست شما آمده است. حال باید به مرحله بعدی یعنی آغاز نصب وردپرس بروید.
آغاز نصب وردپرس
بعد از اجرا شدن نرمافزار ومپ، به مسیر نصب این نرمافزار در سیستم خود بروید. پوشه www را پیدا کنید و آن را باز کنید. این پوشه حکم localhost را دارد و وردپرس را باید در این پوشه قرار دهید.
فایل زیپ وردپرس را که دانلود کردید در پوشه www کپی پیست کنید. سپس این فایل را استخراج کنید تا پوشه ای جدید با نام wordpress در فولدر www ایجاد شود. شما میتوانید نام فولدر وردپرس را تغییر دهید و مثلا نام سایت خود را روی آن قرار دهید. به طور مثال yoursite.com (البته اگر دوست دارید نام این پوشه را عوض کنید، اجباری برای تغییر نام این پوشه وجود ندارد و شما با همین نام هم میتوانید ادامه کار را دنبال کنید.)
حال به مرورگر خود رفته و آدرس رو به رو را وارد کنید: localhost/yoursite.com
پس از تایپ این آدرس شما به صفحه اول آغاز نصب وردپرس میروید. اینجا از شما خواسته میشود که یک پایگاه داده برای این سایت خود بسازید.
برای ساخت پایگاه داده باید به آدرس localhost/phpmyadmin بروید و این آدرس را در مرورگر خود تایپ کنید. حال که این کار را انجام دادید محیط phpmyadmin برای شما باز خواهد شد و شما میتوانید از فهرست بالا با کلیک بر روی database یک دیتابیس جدید بسازید.
پس از اینکه دیتابیس را ساختید باید اطلاعات مربوط به آن را در مرحله بعدی نصب وردپرس روی لوکال هاست وارد کنید. در قسمت نام دیتابیس باید نامی را که برای پایگاه داده خود انتخاب کردید وارد کنید. در قسمت نام کاربری باید root را وارد کنید. در قسمت پسورد نیاز به وارد کردن چیزی نیست و این قسمت را خالی بگذارید. بقیه موارد را هم نیازی نیست که در این مرحله دستکاری کنید و دکمه آغاز نصب را بزنید.
در مرحله بعد اطلاعات خواسته شده را وارد کنید.
یک نام برای سایت خود انتخاب کنید و سپس نام کاربری و رمز عبور برای ورود به پنل مدیریت سایت. نیاز نیست در اطلاعاتی که در این صفحه وارد میکنید حساسیت به خرج دهید زیرا شما صرفا دارید وردپرس را روی سیستم شخصی یا همان لوکال هاست اجرا میکنید و نیاز به ایجاد پیچیدگی اضافی ندارید.
در نهایت پس از نصب نیز میتوانید با مراجعه به آدرس localhost/yoursite.com/wp-admin/ به صفحه لاگین به پیشخوان وردپرس وارد شوید و از این قسمت به پنل مدیریت وردپرس ورود کنید.
در زیر مسیر ها گام به گام با تصاویر برای شما شرح داده شده است.
- استخراج فایل زیپ وردپرس در پوشه www و ایجاد پوشه wordpress در این مسیر

2)رفتن به آدرس localhost/wordpress و آغاز فرایند نصب وردپرس روی سیستم شخصی

3) در مرحله بعدی ما به آدرس localhost/phpmyadmin در مرورگر خود میرویم تا یک دیتابیس یا همان پایگاه داده برای سایت وردپرسی خود بسازیم.

4)در مرحله بعدی، حال که دیتابیس را ساختیم باید دوباره به فرایند نصب وردپرس بازگردیم و اطلاعات پایگاه داده خود را در فرم زیر وارد کنیم تا وردپرس ما به پایگاه داده ما متصل شود.

5) پس از اینکه در مرحله بالا اطلاعات دیتابیس را وارد کردید کافیست که دکمه فرستادن را کلیک کنید تا به مرحله بعدی نصب وردپرس روی سیستم شخصی خود بروید.
اینجا کافیست شما دکمه راهاندازی نصب را کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی بشوید.
6) در مرحله ششم شما باید اطلاعات اولیه سایت خود را وارد کنید. این اطلاعات را بعدا میتوانید در قسمت تنظیمات در پنل مدیریت پیدا کنید و آن را ویرایش نمایید. پس بهتر است که حتی اگر قرار است بعدا این سایت وردپرسی را روی دامنه و هاست خود هم قرار دهید، فعلا روی این فیلد ها حساسیت زیادی به خرج ندهید.

در قسمت نمایش به موتور های جستوجو باید توجه داشته باشید که زمانی که سایت شما روی دامنه و هاست در حال طراحی میباشد باید این چکباکس فعال باشد. شما با زدن این چکباکس به موتورهای جستوجو مانند گوگل میفهمانید که سایت شما در حال حاضر در فاز طراحی و توسعه میباشد و نیاز نیست که محتوای آن توسط موتورهای جستوجو بررسی و ایندکس شود. بعد از اینکه سایت شما کار آماده نمایش نهایی شد میتوانید از قسمت تنظیمات در پنل مدیریت وردپرس این تیک را بردارید.
7) پس از وارد کردن اطلاعات بالا و زدن راهاندازی وردپرس کار راهاندازی و نصب به پایان میرسد و سایت وردپرسی شما که در روی لوکال هاست آن را ساختید آماده اجرا است.
خب اینجا ما آماده ورود به پنل مدیریت سایت هستیم.
پس از وارد کردن اطلاعات کاربری که در لحظات قبل آن ها را ست کردید میتوانید وارد پنل مدیریت وردپرس یا پیشخوان وردپرس خود شوید.
خب حالا دیگر کار شما کاملا تمام شده است، به شما تبریک میگوییم شما سایت وردپرسی خود را روی لوکال هاست اجرا کرده اید و میتوانید کار توسعه آن را آغاز کنید.
خب امیدواریم که از این آموزش لذت برده باشید و این مطلب برای شما مفید و کاربردی واقع شده باشد. اگر سوال، نظر یا پیشنهادی دارید در زیر همین پست با ما به اشتراک بگذارید. درضمن اگر این مطلب برای شما مفید و کاربردی بود پس آن را با دوستان و آشنایان خود نیز به اشتراک بگذارید.