کسب درآمد از بله و ایتا | حقایقی که به شما نمی‌گویند

دسته بندی : معرفی, مقالات

کسب درآمد در بله و ایتا واقعا چگونه؟

کسب درآمد در بله و کسب درآمد از ایتا و بقیه پیامرسانها از طرق مختلف قابل انجام است. توجه کنید که در این مقاله به حقایقی خواهیم پرداخت که هیچ جایی به این وضوح به آن نمی‌پردازند. پس توصیه اکید می‌کنیم تا انتهای این مطلب همراه وب سنتر باشید تا رازهای مگوی کسب درآمد از ایتا و کسب درآمد از بله و مابقی پیامرسان ها چه خارجی و چه داخلی را کاملا کشف کنید.

روش های کسب درآمد از ایتا و بله

شما برای کسب درآمد از بله  و کسب درآمد از ایتا و … می‌توانید به دو روش اقدام کنید:

  1. یا خودتان کانالی داشته باشید
  2. یا کانال دیگران را مدیریت کنید

روش اول روشی است که باید صاحبان کسب و کار دارای محصول یا خدمت انتخاب کنند. این افراد به فروش خدمت یا محصول خود در بله می‌توانند در بله کسب درآمد کنند. البته لزوما برای داشتن کانال نیاز به داشتن محصول ندارید و هستند کانال هایی که به صورت سرگرمی و تفننی هم فعالیت می‌کنند و از تبلغات کسب در‌آمد دارند. ولی این روش خیلی به همه توصیه نمیشود و بهتر است که در این موضوع منطقی بود و احساسی تصمیم نگرفت.

بگذارید توصیه‌ای به شما بکنم…

چنانچه محصول یا خدمتی برای فروش ندارید بهتر است خیلی به سمت تاسیس یک کانال در بله و کسب در‌آمد از آن با گرفتن تبلیغات نباشید.

افرادی که محصول یا خدمتی ندارند بهتر است از روش دوم استفاده کنند، یعنی ادمینی کانال ها و مدیریت محتوای کانال‌های دیگر.

این موضوع یک موضوع تجربی است و فارغ از جانبداری های منفعت گرایانه است… منظور ما چیست؟؟

دوست عزیز توجه کنید!! مدتی است که در برخی از پیامرسان‌ها شاهد حضور افرادی هستیم که شروع به فروختن پکیج های آموزش کسب درآمد از فلان پیامرسان می‌کنند. این افراد قبل از فروختن پکیج پیامرسان‌ها، پکیج های سوشیال مدیا یا پیامرسان های دیگری را هم احتمالا می‌فروختند. حال با درست یا غلط بودن این موضوع کاری نداریم…

البته داخل پرانتز باید گفت که افرادی که واقعا یک تخصصی دارند و دوره‌های بسیار خوبی را هم تولید می‌کنند، قطعا دیدن دوره‌هایشان و صرف زمان و هزینه ارزش دارد و ما به مدرسان و متخصصان عزیز در این مبحث نقدی وارد نمیکنیم.

این افراد به اصطلاح دلسوز و یا پکیج فروش که هر کدام خودشان را یک قدیس یا فرشته نجات می‌دانند و بعضی بقیه پکیج فروش ها را به طور کامل تخریب می‌کنند و خود را دلسوز ترین مربی می‌نامند، فارق از هرگونه اطلاع از مخاطب هدف و شناختن خصوصیات او، صرفا می‌خواند او را متقاعد بکنند که تو چه بخواهی ته نخواهی، چه بتوانی چه نتوانی، چه پولش را داشته باشی چه نداشته باشی، می‌توانی از طریق دیدن این دوره های ارزشمند(به قول خودشان) از بله کسب درآمد داشته باشی. یا از پیامرسان های دیگر.

مثلا طرف(پکیج فروش بله) می‌گوید شما اگه محصولی نداری یا خدمتی برای ارائه نداری مشکلی نداره؟ برو محصول رو از یکی دیگه بگیر بعد بیا کانال بزن بعد محصولت رو بفروش و سودش رو بگیر. و بعد به طرف میاد میگه دیدی؟؟ این کلا سوده، محصول رو از فروشنده شهرت میگیری 80 تومن، میفروشی 85 تومن، 5 تومن هم سود می‌کنی. اگه روز 100 تا محصول بفروشی ماهی میشه 15 میلیون🤯🤔، خدا بده برکت!!!

درصورتی که اصلا فرایند رسیدن به این رقم فروش(تازه اگه بتونه طرف همچین مبلغی رو هم بفروشه) اصلا گفته نمیشه… چرا؟؟؟ چون اول باید پکیجه فروش بره.😊😤

ولی بزارید فرایند کاری این بنده خدایی که میخواد ماهی 15 تومن دربیاره از این سیستمی که این آقایون میگن رو ترسیم بکنیم.

اول باید یه سری کاربر رو داخل کانالش عضو بکنه، بعد باید بیاد یه مدت تولید محتوا داشته باشه تا کانالش یه هویتی به خودش بگیره و ساختار مند بشه. بعد که این کارها رو انجام داد بیاد و از طریق تبلغات بحث جذب کاربر جدید و فروش رو پی بگیره.

خب معمولا شما نباید انتظاری داشته باشید تا دو مرحله اول فروشی حاصل بشه، یعنی تا قبل تبلیغات. حالا میخوایم بریم وارد مرحله تبلغات بشیم…

شما برای اینکه ارزون ترین تبلیغاتی که خود پیامرسان بله رو برید باید 760 تومن درنظر داشته باشید و برای ایتا این مبلغ 3 میلیون تومنه.

جذبی هم که این تبلغات ها دارن بین 100 نفر تا چندصد نفره. فکر نکنید اینقد هزینه میکنید یه دفعه 5000 نفر میان تو کانالتون، همچین خبری نیست…

خب این بنده خدا برای اینکه به همچین رقم فروش برسه احتمالا فقط باید اندازه این رقم فقط تبلغات بره. ببینید ما تو بحث دیجیتال مارکتینگ به این مدل روش فروش ها اصطلاحا میگیم افیلیت مارکتینگ یا سیستم همکاری در فروش. یعنی شما محصول یکی دیگه رو با هزینه بازاریابی خودت میفروشی و کمسیونت رو میگیری… اکیه تا اینجا؟؟

خب حالا شما برای اینکه بستر آنلاین خودت برای این سیستم افیلیت رو آماده بکنی به طبع باید یه هزینه اولیه معقولی رو بکنی، این این سیستمت میخواد تو بستر یه وبسایت باشه یا تو بستر یه کانال تو بله یا ایتا یا تلگرام یا هرجای دیگه…

درصورتی که این آقایون پکیج فروش تا قبل از فروش پکیجشون صحبتی از هزینه های سنگین بازاریابی و تبلغات کانال اصلا نمیزنن. ببینید اینی که ما می‌گیم به این معنی نیست که این روش اصلا کار نکنه یا منطقی نباشه، اتفاقا شاید با یکسری استراتژی ها یا برای یه سری از افراد خیلی خوب هم باشه. ولی همنطور که گفته شد طی یک سری استراتژی و هدفگذاری اصولی. نه همینجور الکی و به سبکی که این آقایون میگن.

یا یه مثال دیگه از این پکیج‌فروشهای کسب درآمد در ایتا، یا کسب درآمد در تلگرام یا کسب درآمد در بله اینطوریه…

مثلا میان میگن شما اگه محصولی نداری بیا مثلا یه کانال سرگرمی بزن. فلانی کانال سرگرمی داره داره ماهی فلان فلان تومن درمیاره… خب اکی اگه فلانی داره انقد درمیاره شرایط کارش چطور بود، داستان استارتش چی بود؟ چی بود به اینجا رسید؟ از کجا و با چه هزینه ای شروع کرد؟ کی شروع کرد؟

بعد اینجای کار جالب تره که میان میگن برای محتواش هم اصلا نیاز به هیچ زحمتی ندارین، میرین از فلان جا کپی می‌کنین میزارین تو کانال بعد یه تبلیغات ریزی هم میکنین و پوله که میریزین رو پول بعدش…

آقا نکنید این کار رو….

چرا به هر قیمت می‌خواید مردم این پکیج رو بفروشید؟؟!!

اکی پکیجت خوبه؟ باشه به کسی بفروش که واقعا نیازش داره…

دوست عزیز شما حتی اگه بخوای یک کانال سرگرمی هم بزنی با این حجم از کانال هایی که الان وجود داره، باید یه مزیت رقابتی ایجاد کنی. همینطور الکی نیست که. بعد تازه برای همین کانال سرگرمی که معمولا جذب بیشتری توی تبلیغات هم داره شما باید برای رسیدن به 20 هزار نفر فقط با تبلیغات بخوای بری جلو باید حداقل 10 15 میلون هزینه کنی. البته روش های دیگه‌ای هم وجود داره که خود این آقایون ازش استفاده می‌کنن ولی خب داخل دوره های رایگانشون لو نمیدن، میگیرن چی میگم که😎😏

البته همین کانالهای سرگرمی رو هم قطعا یه سریا میان شروع میکنن و اصولی میرن جلو و میگن اکی ما هزینه‌ش رو میکنیم و خب انتظارشون هم از زمان و بازدهی معقول درنظر میگیرن و نتیجه هم میگیرن، البته در زمان معقول. ولی اینی که ما میگیم برای عمومیت هست.

دوست عزیز توجه کن

تمام این مطالب رو دارید از کسی میخونید که سالهاست تو فضای کسب و کارهای آنلاین داره کار میکنه و کاملا تجربی داره بهتون این مطالب رو میگه و بدون جانب داری… پس دل بده و برای زمانت ارزش قائل شو.

بزارین این رو هم بهتون بگم و بعد بریم سراغ جمع بندی. بعضی از این پکیج فروش‌های ایتا و بله و تلگرام و … هستن اول که میرین تو کانالشون میگن اینجا همه چی رایگان، همممه چیییی. اولش هم واقعا رایگانه ها. یعنی یه سری چیزا رو رایگان میگن و حتی یه سری مطالب بیشتر از رقباشون میگن برای جلب اعتماد شما. 

ولی یکم که میگذره میبینید داستان عوض شد…

اونی که اول میگفت هرچی پیام دارید بفرستید خودم جواب میدم الان میگه،عه شرمنده وقت دیگه کمه مطالب گسترده، نظرتونه یه دوره جامع بسازم از این چیزایی که تا الان گفتم؟؟!!!

تو که میگفتی همه چی رایگانه که. باز بعضی از این پکیج فروشا تو مارکتینگ حرفه‌ای ترن همون اول میگن آقا ما پکیج رو داریم، دمو رو هم داریم. ویترین رو دیدی بیا پکیج رو بخر.

ولی یه سری دیگه هستن میان میبینن عه، این پکیج فروشای حرفه ای تر دارن بازارو میگیرن که، پس من چیکار کنم؟؟؟

میام در نقش یه مربی دلسوز و جانفدا برای کاربر ظاهر میشم، خودم رو قدیس جلو میدم، با اعتقادات مردم بازی میکنم، بعدش میام رقبا رو آدم بده و اخ و اوخ نشون میدم. حالا که همه چی اونجوری که خواستم پیش رفت پکیجمم میفروشم.

حالا همین دوستان عزیز پکیج فروش، برای اینکه خودشون رو اینکاره نشون بدن میان میگن آقا ما خودمون 10 تا کانال داریم، 5 فلان داشتیم و ….. حالا شاید بعضی‌هاشون واقعا راست هم بگن.

ولی خیلی ها واقعا حرف‌هاشون پوچ و توخالی هست و وقتی شما ازشون یکی از کانالاشون رو بخواین براتون بفرستن دیگه مواجه میشید با عدم پاسخگویی تا ابد.

درکل دوستان یادتون باشه، به اولا قول قدیمیا هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگره. طرف نمیاد 10 تومن پول تبلیغات کانال به قول خودش آموزشیش رو بکنه تا شما براش دعای خیر کنید، حتما یک منظوری داره.

دوما این دوستانی که میان نظر افرادی رو میزارن که از پکیج‌هاشون راضی بودن، هیچ وقت نظرات افرادی که از دوره‌هاشون ناراضی بودن رو نمیزارن. پس این رو هم دقت کنید. ولی باز به نکته پایین توجه کنید..

ولی بزارید باز داخل پرانتر بهتون یه چیزی بگم

حتی همین پکیج فروش های ایتا و بله و … که شاید در این مطلب مورد نقد واقع شدن، پکیج‌هاشون محتوای خوبی داشته باشه و به کار یه سری از افراد هم بیاد. روی حرف این مطلب با اون پکیج فروش‌هایی هست که به هر قیمتی می‌خوان به هرکسی این پکیج ها رو بفروشن، اینو حواستون باشه

خب جمع بندی کل مطالب بالا تو چندتا جمله

دوستان شما اگه قصد کسب درآمد از ایتا و یا کسب درآمد از بله یا کسب درآمد از تلگرام یا هر پیامرسان دیگه ای رو دارید دوتا راه در کل پیش روتون وجود داره:

اول اینکه بیاد کانالی برای فروش محصول یا خدمت خودتون بزنید.

دوم اینکه بیاید ادمین کانال های دیگه بشید.

یه سری راه‌های دیگه مثل زدن کانال‌های همکاری در فروش و .. هم هست که توصیه میشه برای اینکه از این روش کسب درآمد کنید اول حتما از یک متخصص که ترجیحا پکیج فروش نیست یه مشورتی واقع بینانه و بدون قصد و جانبداری بگیرید تا ببینید اصلا براتون می‌صرفه این کانال رو با این سیستم بزنید؟ اصلا روحیه‌اش رو دارید؟‌و… تا در ادامه راه نگید خب اشتباه کردم این کار رو اصلا شروع کردم و …

برای روش اول شما بهتره یک کالا و یا خدمتی برای ارائه داشته باشید تا برای اون در کانالتون بازاریابی داشته باشید. که خب این روش اگه با اصول و منطق درست دیجیتال مارکتینگی اگه جلو بره خیلی میتونه براتون مفید فایده هم باشه.

در روش دوم شما ادمین کانال‌هایی میشید که مالکانشون امکان یا زمان مدیریت کانال رو ندارن و خب یه حقوقی میگیرین میاین برحسب وظایف تعریف شده کارتون رو انجام میدید.

ببینید این روش ها معمولا منطقی ترین روش ها هستن و کم خطا ترین. همونطور که در کل مقاله متوجه شدید روش های دیگه هم وجود داره که از اون روش ها هم میشه کسب درآمد داشت، ولی باید کاملا فکر شده واردش شد و بهتره با مشورت یک فرد باتجربه در این زمینه وارد این حوزه بشید.

ما در این مطلب سعی کردیم حقایقی رو درباره کسب درآمد از ایتا و کسب درآمد از بله به شما بگیم تا خودتون در نهایت قضاوت کنید و بهترین تصمیم رو بگیرید. کار در فضای آنلاین قطعا بدون آگاهی نمیشه صورت بگیره ولی متاسفانه فضایی هم وجود داره که وقتی یک چیزی مد تو ایران و مخصوصا در فضای آموزشی، یک نفر پکیج میده بیرون و ده نفر افرادی که اون پکیج رو دیدن دوباره همونو میخوان باز تولید کنن و بفروشن.

درضمن دوستان عزیز، اگر شما تمایل داشته باشید و دوست داشته باشید، میتونید درخواست بدید تا یک دوره رایگان آموزش کسب درآمد از ایتا یا بله هم برای شما تولید کنیم تا از سردرگمی رها بشید. اگر دوست دارید همچنین دوره رایگانی تولید بشه حتما در قسمت نظرات در پایین همین مطلب به ما بگید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 7 میانگین: 4.6]
نوشتهٔ پیشین
قسمت سوم – ایجاد هویت برند: ارزش‌ها، ماموریت و تصویر برند
نوشتهٔ بعدی
قسمت پنجم – تجربه مشتری: ایجاد ارتباط عمیق با مشتریان
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

همچنین بخوانید

keyboard_arrow_up