وبلاگ

قیمت طراحی سایت با وردپرس + نرخ روز 1404
جدول محتوا
قیمت طراحی سایت با وردپرس چقدره؟ این ممکنه سوالی باشد که شما را تا به اینجا کشانده است. اگر قصد دارید از هزینههای طراحی سایت وردپرسی برای انواع کسب و کارها مانند کسب و کار فروشگاهی، شرکتی، آموزشی و … مطلع شوید، پس حتما تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید تا پاسخ تمام سوالات خود را پیرامون هزینه و قیمت طراحی سایت با وردپرس پیدا کنید.
ولی قبل از اینکه ما در قالب یک جدول و ساختار منظم قیمت تقریبی طراحی سایت با وردپرس را به شما اعلام کنیم، لازم است که نکاتی را پیرامون این موضوع به شما بگوییم که خدایی نکرده سرتان کلاه نرود و بتوانید بهترین انتخابها را برای شروع طراحی سایتتان داشته باشید. پس از شما میخواهم که این لطف را به خودتان بکنید و مو به مو نکاتی که در این مقاله گفته میشود را مطالعه کنید.
قیمت طراحی سایت از کجا میآید؟!!
اولین نکتهای که باید مدنظر قرار دهید این است که هزینه و قیمت طراحی سایت اصلا از کجا میآید و شامل چه چیزهایی میشود. برای پاسخ به این سوال باید به شما بگوییم که هزینههای طراحی سایت میتواند شامل سه بخش باشد:
- خرید دامنه و هاست
- خرید ابزارهای پیش نیاز(قالب و افزونه در وردپرس)
- هزینه دستمزد طراح یا تیم طراحی
توجه: ما دو روش کلی برای پیاده سازی یک وبسایت داریم؛ اولی کدنویسی از ابتدا تا انتهای پروژه و دومی وردپرس که روی صحبت ما در این مطلب است.باید توجه کنید که این سه مرحله برای دو روش مذکور متفاوت است و چیزی که میمیخواهیم در این مطلب کامل پوشش دهیم فقط و فقط وردپرس است. برای سایتهای اختصاصی در مطلب دیگری نکات قیمتگذاری را به شما خواهیم گفت.
خب حالا بیایید بررسی کنیم که برای راهاندازی یک وبسایت وردپرسی حداقل هزینههایی که در سه گام بالا گفته شد، میبایست چقدر باشد.( این موضوع حداقل بسیار مهم و حیاتی است پس لطفا توجه ویژهای به آن داشته باشید)
هزینه خرید دامنه و هاست برای سایت وردپرسی
اگر شما بخواهید یک هاست وردپرس خریداری کنید(فعلا نوع سایت را فاکتور بگیرید) کافیست در گوگل خرید هاست وردپرس را کمی جستوجو بکنید تا نرخ کلی دستتان بیاید. ما این کار را انجام دادیم و اینجا به شما نشان خواهیم داد.
ما عبارت قیمت هاست وردپرس را در گوگل جستوجو کردیم، سایتهایی همانطور که میبینید در حال حاضر به ما نشان داده شد. توجه کنید که در این مطلب ما اصلا قصد نداریم شرکت هاستینگی را معرفی کنیم و انتخاب شرکت هاستینگ مناسب را به خودتان واگذار میکنیم. ما صرفا نتایج گوگل را به شما نشان دادیم.
ممکن است زمانی که شما قیمت هاست وردپرس را در گوگل جستوجو میکنید این نتایج متفاوت از چیزی باشد که در حال حاضر اینجا مشاهده میکنید. خب با این توضیحات بیایید سه سایت اول را بررسی کنیم تا قیمتی حدودی را به دست بیاوریم…
تصویر بالا متعلق به سایت ایران سرور است. همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید قیمت پایه هاست وردپرس در این شرکت ماهانه 240 هزار تومان میباشد. اگر این عدد را ضرب در 12 بکنید متوجه خواهید شد که برای خرید یک هاست وردپرس یکساله از این شرکت باید حدود دو میلیون و هشتصد تومان باید هزینه کنید(التبه معمولا شرکتها در پنلهای شش ماهاه و سالانه کمی تخفیف در نظر میگیرند، لذا به همین دلیل ما از عبارت حدود در اعلام نرخ استفاده کردیم.)
تصویر بالا متعلق به شرکت هاستینگ هاست ایران میباشد. قیمت طرح پایه در این شرکت به ازای هر یک ماه 240 هزار تومان میباشد که هزینه سفارش هاست یکساله وردپرس از شرکت هاست ایران دقیقا مشابه ایران سرور حدود 2 میلیون و 800 هزار تومان است. نکتهای که لازم است در انتخاب هاست به آن توجه کنید این است که جدای از بحث سختافزاری که شرکت هاستینگ به شما ارائه میکند بحث کیفیت سرورها هم مطرح میشود که هنگام انتخاب شرکت هاستینگ باید آن را هم در نظر بگیرید که موضوعات آن خارج از این بحث است.
در تصویر بالا هم قیمت سفارش هاست وردپرس در شرکت پارس پک را مشاهده میکنید. همانطور که مشخص است پلن پایه پارس پک برای سایتهای وردپرسی ماهانه 610000 تومان میباشد که در نگاه اول از دو شرکت قبلی بیشتر است.
ولی اگر کمی به تصویر توجه کنید متوجه میشوید که منابع سخت افزاری که پارس پک در پلن پایه ارائه میکند بیشتر از دو شرکت اول است که دلیل افزایش قیمت هم به طبع همین است. اگر بخواهیم یک مقایسه در فضای برابر بین پارس پک و دو شرکت قبلی از نظر قیمت انجام دهیم کافیست به شکل زیر محاسبهای ساده انجام دهیم…
منابعی که پارس پک در پلن دوم خود ارائه میدهد دقیقا 4 برابر پلنهای اول در سایت ایران سرور و ایران هاست است. خب حالا اگر 240 را ضرب در 4 بکنید متوجه میشوید که سختافزاری مشابه در دو شرکت اول قیمتی حدود 960 هزار تومان در ماه خواهد داشت(البته که این فاکتور برای بررسی همانطور که در بالا گفتیم کافی نیست).
پس بین این سه شرکت در دید اولیه قیمت پارس پک از مابقی پایینتر بود. حالا شما میتوانید از همین روش استفاده کنید و مابقی شرکتها را هم از نظر قیمت باهم بررسی کنید و چنانچه معیار شما برای خرید هاست ارزانترین قیمت است، با این روش به راحتی ارزانترین هاست وردپرس را پیدا خواهید کرد(البته که به شما اصلا توصیه نمیکنیم که در خرید هاست معیار خود را قیمت قرار دهید).
خب این همه صغری کبری چیده شد که چه بگوییم؟؟!
این همه حرف زدیم که به شما بگوییم که خرید یک هاست وردپرس به تنهایی بین دو تا سه میلیون هزینه روی دست شما میگذارید. البته اگر کمی تجربه شما بالاتر باشد میتوانید با زیرکی هاستهایی را انتخاب کنید که هزینه آنها کمی از این پایین تر باشد و کیفیت خوبی هم به شما ارائه کند.
حالا برای دامنه هم باید جدا پول پرداخت کنید؛ چنانچه بخواهید یک دامنه .ir خریداری کنید هزینهی خیلی زیادی برای شما نخواهد داشت. قیمت و هزینه دامنه .ir در زمان نگارش اولیه این مطلب یعنی در ابتدا سال 1404 حدود 300 هزار تومان به ازای سفارش پنج ساله میباشد.
ولی اگر بخواهید دامنه خود را .com یا دیگر دامنههای بینالمللی انتخاب کنید، باید بیش از یک میلیون در سال پول برای آن بپردازید.
خب حالا جمع بندی هزینه خرید دامنه و هاست برای یک سایت وردپرسی چقدر شد؟
هزینه خرید دامنه و هاست روی هم بین 3 تا 4 میلیون تومان برای شروع طراحی یک سایت وردپرسی خواهد بود.
حالا تصور کنید افرادی وجود دارند که با دو یا سه میلیون تومان برای شما سایت وردپرسی طراحی میکنند؛ با این توضیحات حالا حاضرید سایتتان را به این افراد بسپارید، اگر دلتان برای پول نمیسوزد برای زمان و کسب و کارتان بسوزد و کمی منطقی و حساب شده تصمیمات خود را اتخاذ کنید تا متضرر نشوید.
دوستان یادتان باشد، پول در کسب و کار همیشه در جریان است و برمیگردد؛ ولی زمان نه. به جای اینکه سایتتان را به خاطر دو هزار کمتر به یک فرد ناشی بسپارید، به فردی کار را بسپارید که خیالتان از کیفیت کار راحت باشد.
خرید ابزارهای پیش نیاز(قالب و افزونه در وردپرس)
بخش دوم هزینههایی که برای طراحی یک سایت وردپرسی انجام میشود، قالب و پلاگینهای مورد نیاز برای سایت است. این هزینه با توجه به نوع سایتی که قصد طراحی دارید میتواند متفاوت باشد؛ ولی به طور کلی بین یک تا دو میلیون تومان برای خرید قالب و افزونههای ابتدایی برای طراحی یک سایت وردپرسی باید درنظر داشته باشید.
به طور مثال چنانچه بخواهید یک سایت فروشگاهی جذاب داشته باشید، شاید به قالب وودمارت و افزونه المنتور پرو احتیاج پیدا کنید.قیمت قالب وودمارت در حال حاضر حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان و قیمت افزونه المنتور پرو در حال حاضر حدود ششصد هزار تومان میباشد. البته که افزونههای دیگری هم میتواند در ابتدای کار نصب شود که بسته به نیاز کارفرما آنها هم باید توسط طراح خریداری شود.
مثلا شما برای لاگین با شماره موبایل میبایست افزونهای مانند دیجیتس را خریداری کنید که در حال حاضر قیمت این افزونه حدود 600 هزار تومان است. پس با یک حساب سر انگشتی متوجه میشوید که هزینه خرید قالب و افزونه چقدر برایتان آب میخورد.
پس تا به اینجای کار هزینه خرید دامنه و هاست و همچنین ابزارهای اولیه دستتان آمد، حالا میرویم سراغ دسمتزد طراح سایت وردپرسی در سال 1404.
دستمزد طراح سایت وردپرسی
همین ابتدای کار به شما بگویم که انتظار نداشته باشید در این قسمت یک نرخ و قیمت دقیق به شما اعلام کنم. زیرا دستمزد هر طراح سایت با توجه به سابقه و تجربهای که دارد متفاوت است و شما در این قسمت بیشتر پول تجربه فرد را میپردازید.
یعنی اگر میخواهید که یک فرد با تجربه سایت را برایتان طراحی کنید باید به طبع پول بیشتری به او بپردازید. توجه کنید که لزوما افراد کم تجربه کیفیت کارشان بد نیست، افرادی هستند که تازه کارشان را شروع کردهاند ولی به دلیل اینکه زمان مناسبی را برای یادگیری و تمرین صرف کردهاند، میتوانند سایتهای خوب و زیبایی به مشتریان تحویل دهند.
به طور کلی هزینه دستمزد طراح سایت در سال 1404 میتواند از 4 میلیون تومان باشد تا 15 میلیون تومان. این کف و سقف دسمتزد را نوع سایت، انتظارات کارفرما، میزان تجربه طراح سایت، سختی اجرای پروژه و زمان آن میتواند تعیین کند.
البته ممکن است با توجه به نیازی که شما دارید حتی مبلغ چهار میلیون به سه و مبلغ 15 میلیون به 16 یا بیشتر هم تغییر پیدا کند. ما حدود کلی قیمت دستمزد طراحی سایت در سال 1404 را به شما اعلام کردیم.